Slagteriudsalget mad med mere ApS

Buffet til årstiden

Forår

Menuen er gældende i marts, april og maj

• Rødvinsmarineret krydderkam
• Helstegt kalveculotte
• Lune gratinerede kartofler
• Spændende forårssalat 
• Speltsalat med forårets spæde grøntsager
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Sommer

Menuen er gældende i juni, juli og august

• Rødvinsglaseret kalveculotte
• Tomatmarineret svinefilet
• Kold kartoffelsalat med krydderurter
• Spinatsalat med Jordbær og mynte
• Tomatsalat med oliven og basilikum
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Efterår

Menuen er gældende i september, oktober og november

• Marineret skinkesteg
• Kalvesteg stegt med bacon
• Lun kartoffelgratin
• Efterårssalat med stegte rødder
• Hvedekernesalat med porrer og æble
• Hjemmebagt brød samt smør


Minimum 15 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Vinter

Menuen er gældende i december, januar og februar

• Gourmetsaltet svinefilet med krydderurter
• Mør tyndstegsfilet eller gammeldags oksesteg med krølfedt
• Lune gratinerede kartofler
• Spændende vintersalat
• Frisk pastasalat med vinterens grøntsager
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00