Slagteriudsalget mad med mere ApS

Studentermenu

Studenterfest 2021 (Minimum 15 personer)
Snart er den sidste karakter givet, huen er på hovedet og de røde roser og kys er givet videre. Så skal der festes med kammerater, venner og familien.
Start festlighederne hos din mad med mere-slagter og nyd en herlig sommerfest sammen med studenterne anno 2021 - og vores lækre finger food.
Finger food er lige til at gå til - både for dig og for dine gæster. Let at sætte på bordet ude på terrassen, i forsamlingshuset eller lige der, hvor du har inviteret til fest. Slagterens udvalg af mundrette studenter-tapas får med garanti topkarakter.

4 slags kr. 109,00
5 slags kr. 119,00
6 slags kr. 129,00
7 slags kr. 139,00

Koldrøget laks på blinis med urter og ørredrogn

En lækker bid af en laks royal. Den delikate udskæring ligger her på en blød blinis og har selskab af ørredrogn, der springer i munden.

Chicken chicharrones med ramsløgsaioli

En fantastisk god snack – en sprød bid af kylling med et puffet ydre. Dyp kyllingen i den tilhørende aioli med smag af forår.

Samosa med kylling og chilimayo

Inspiration til denne sprøde snack er hentet i
Indien. Vores samosa er fyldt med krydret kyllingekød – og anrettes med en spicy chilimayo.

Krebsehalesalat

Vores krebsehalesalat ser dejlig indbydende ud på den spiselig ske – og den smager himmelsk sammen med den sprøde butterdej.

Rustik delle med romesco sauce

En spændende frikadelle af oksekød. Sammen med dellen serveres en smagfuld romasco sauce
– en herlig kold dip lavet af bagte peberfrugter.

Sliders med pulled beef og BBQ

Den klassiske burger i miniudgave. Vi har fyldt den med saftigt oksekød, syltede rødløg og naturligvis en lækker BBQ-dressing.

Flotte macarons

De klassiske franske kager med det sprøde ydre og det bløde indre. De delikate kager er tænkt som en sød afslutning på de spændende finger foods.

Buffet til årstiden

Forår

Menuen er gældende i marts, april og maj

• Rødvinsmarineret krydderkam
• Helstegt kalveculotte
• Lune gratinerede kartofler
• Spændende forårssalat 
• Speltsalat med forårets spæde grøntsager
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Sommer

Menuen er gældende i juni, juli og august

• Rødvinsglaseret kalveculotte
• Tomatmarineret svinefilet
• Kold kartoffelsalat med krydderurter
• Spinatsalat med Jordbær og mynte
• Tomatsalat med oliven og basilikum
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Efterår

Menuen er gældende i september, oktober og november

• Marineret skinkesteg
• Kalvesteg stegt med bacon
• Lun kartoffelgratin
• Efterårssalat med stegte rødder
• Hvedekernesalat med porrer og æble
• Hjemmebagt brød samt smør


Minimum 15 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Vinter

Menuen er gældende i december, januar og februar

• Gourmetsaltet svinefilet med krydderurter
• Mør tyndstegsfilet eller gammeldags oksesteg med krølfedt
• Lune gratinerede kartofler
• Spændende vintersalat
• Frisk pastasalat med vinterens grøntsager
• Hjemmebagt brød samt smør

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00