Slagteriudsalget mad med mere ApS

Buffeter

Buffet 1

Vælg 1 forret, 2 slags kød, 3 slags tilbebør og 1 dessert

Forret
• Vitello tonato (kalvekød med tunsauce, kapers og parmesanost)
• Hvidvinsdampet laks med rejer, asparges, kaviar, citron, dilddressing servers på sprød salatbund
• Carpaccio (råmarineret oksefilet med citronolie, rucola og parmesan)
• Tunmousse med rejer, kaviar, citron og urtedressing serveres på sprød salatbund
• Lakserillette med dild og kaperes serveres med rugbrødschips og sprød salatbund
• Røget svinemørbrad med pesto, granatæble og pinjekerner serveres med rucola og parmesan

Alle forretter serveres med brød og smør.

Hovedret
Kød

• Helstegt oksehøjreb
• Ølmarineret oksesteg
• Slow-cook kalvesteg
• Marinerede lammeculotter
• Faserede unghanebryster
• Marinerede kyllingebryster
• Fyldt svinemørbrad
• Rødvinsmarineret svinekam
• Braiseret grillkølle med gremolata (spoleben)
• Kalveculotter
• Kalvefilet
• Oksefilet

Kartoffeltilbehør
• Smørstegte kartofler vendt i krydderurter
• Ovnkartofler med hvidløg, citron og koriander
• Gammeldags flødekartofler 
• Hjemmelavet kartoffelsalat (alm. eller pesto)
• Hjemmelavet kartoffelsalat med sennep/honning dressing
• Krydderstegte kartofler med baconknas
• Kartoffeltærte

Salater
• Tomatsalat med feta, oliven og rødløg vendt i olie/eddike dressing
• Broccolisalat med rødløg, bacon og rosiner
• Bønnesalat med peberfrugter, soltørrede tomater, marineret hvidløg, rødløg og parmesan
• Jordbær/aspargessalat med agurk, nødder og sprød salatbund (sæson)
• Melon/ feta salat med forskellige meloner, ananas, cherrytomater og græskarkerner (sæson)
• Grønkålssalat med rødkål, æbler, vindruer, melon, ananas vendt i italiensk dressing (sæson)
• Æblesalat med porre, spidskål, ananas og rosiner
• Pesto/pastasalat med spinat, agurk, endeman bønner, cherrytomater og pinjekerner
• Cremet blomkålssalat med radiser, rødløg, cherrytomater og snack-peber

Tilvalg til hovedret
• Brød og smør. Pr. person kr. 10,00

Dessert:
• Kraftig chokoladekage med bailey creme
• Jordbærtærte med hvid chokoladecreme
• Truffon med frugtculi
• 3 slags oste fransk/spansk med kiks og brød

Ekstra tilbehør
• Bearnaisesovs
• Rødvinssovs
• Pebersovs
• Brunsovs

Pr. person kr. 15,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
265,00

Buffet 2

Vælg 2 slags kød, 3 slags tilbebør og 1 dessert

Kød
• Helstegt oksehøjreb
• Ølmarineret oksesteg
• Slow-cook kalvesteg
• Marinerede lammeculotter
• Faserede unghanebryster
• Marinerede kyllingebryster
• Fyldt svinemørbrad
• Rødvinsmarineret svinekam
• Braiseret grillkølle med gremolata (spoleben)
• Kalveculotter
• Kalvefilet
• Oksefilet

Kartoffeltilbehør
• Smørstegte kartofler vendt i krydderurter
• Ovnkartofler med hvidløg, citron og koriander
• Gammeldags flødekartofler
• Hjemmelavet kartoffelsalat (alm. eller pesto)
• Hjemmelavet kartoffelsalat med sennep/honning dressing
• Krydderstegte kartofler med baconknas
• Kartoffeltærte

Salater
• Tomatsalat med feta, oliven og rødløg vendt i olie/eddike dressing
• Broccolisalat med rødløg, bacon og rosiner
• Bønnesalat med peberfrugter, soltørrede tomater, marineret hvidløg, rødløg og parmesan
• Jordbær/aspargessalat med agurk, nødder og sprød salatbund (sæson)
• Melon/ feta salat med forskellige meloner, ananas, cherrytomater og græskarkerner (sæson)
• Grønkålssalat med rødkål, æbler, vindruer, melon, ananas vendt i italiensk dressing (sæson)
• Æblesalat med porre, spidskål, ananas og rosiner
• Pesto/pastasalat med spinat, agurk, endeman bønner, cherrytomater og pinjekerner
• Cremet blomkålssalat med radiser, rødløg, cherrytomater og snack-peber

Tilvalg til hovedret
• Brød og smør. Pr. person kr. 10,00

Dessert
• Kraftig chokoladekage med bailey creme
• Jordbærtærte med hvid chokoladecreme
• Truffon med frugtculi
• 3 slags oste fransk/spansk med kiks og brød

Ekstra tilbehør
• Bearnaisesovs
• Rødvinssovs
• Pebersovs
• Brunsovs

Pr. person kr. 15,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Buffet 3

Vælg 1 forret, 2 slags kød og 3 slags tilbebør

Forret
• Vitello tonato (kalvekød med tunsauce, kapers og parmesanost)
• Hvidvinsdampet laks med rejer, asparges, kaviar, citron, dilddressing servers på sprød salatbund
• Carpaccio (råmarineret oksefilet med citronolie, rucola og parmesan)
• Tunmousse med rejer, kaviar, citron og urtedressing serveres på sprød salatbund
• Lakserillette med dild og kaperes serveres med rugbrødschips og sprød salatbund
• Røget svinemørbrad med pesto, granatæble og pinjekerner serveres med rucola og parmesan

Alle forretter serveres med brød og smør.

Kød
• Helstegt oksehøjreb
• Ølmarineret oksesteg
• Slow-cook kalvesteg
• Marinerede lammeculotter
• Faserede unghanebryster
• Marinerede kyllingebryster
• Fyldt svinemørbrad
• Rødvinsmarineret svinekam
• Braiseret grillkølle med gremolata (spoleben)
• Kalveculotter
• Kalvefilet
• Oksefilet

Kartoffeltilbehør
• Smørstegte kartofler vendt i krydderurter
• Ovnkartofler med hvidløg, citron og koriander
• Gammeldags flødekartofler
• Hjemmelavet kartoffelsalat (alm. eller pesto)
• Hjemmelavet kartoffelsalat med sennep/honning dressing
• Krydderstegte kartofler med baconknas
• Kartoffeltærte

Salater
• Tomatsalat med feta, oliven og rødløg vendt i olie/eddike dressing
• Broccolisalat med rødløg, bacon og rosiner
• Bønnesalat med peberfrugter, soltørrede tomater, marineret hvidløg, rødløg og parmesan
• Jordbær/aspargessalat med agurk, nødder og sprød salatbund (sæson)
• Melon/ feta salat med forskellige meloner, ananas, cherrytomater og græskarkerner (sæson)
• Grønkålssalat med rødkål, æbler, vindruer, melon, ananas vendt i italiensk dressing (sæson)
• Æblesalat med porre, spidskål, ananas og rosiner
• Pesto/pastasalat med spinat, agurk, endeman bønner, cherrytomater og pinjekerner
• Cremet blomkålssalat med radiser, rødløg, cherrytomater og snack-peber

Tilvalg til hovedret
• Brød og smør. Pr. person kr. 10,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Buffet 4

Vælg 2 slags kød og 3 slags tilbebør

Kød
• Helstegt oksehøjreb
• Ølmarineret oksesteg
• Slow-cook kalvesteg
• Marinerede lammeculotter
• Faserede unghanebryster
• Marinerede kyllingebryster
• Fyldt svinemørbrad
• Rødvinsmarineret svinekam
• Braiseret grillkølle med gremolata (spoleben)
• Kalveculotter
• Kalvefilet
• Oksefilet

Kartoffeltilbehør
• Smørstegte kartofler vendt i krydderurter
• Ovnkartofler med hvidløg, citron og koriander
• Gammeldags flødekartofler
• Hjemmelavet kartoffelsalat (alm. eller pesto)
• Hjemmelavet kartoffelsalat med sennep/honning dressing
• Krydderstegte kartofler med baconknas
• Kartoffeltærte

Salater
• Tomatsalat med feta, oliven og rødløg vendt i olie/eddike dressing
• Broccolisalat med rødløg, bacon og rosiner
• Bønnesalat med peberfrugter, soltørrede tomater, marineret hvidløg, rødløg og parmesan
• Jordbær/aspargessalat med agurk, nødder og sprød salatbund (sæson)
• Melon/ feta salat med forskellige meloner, ananas, cherrytomater og græskarkerner (sæson)
• Grønkålssalat med rødkål, æbler, vindruer, melon, ananas vendt i italiensk dressing (sæson)
• Æblesalat med porre, spidskål, ananas og rosiner
• Pesto/pastasalat med spinat, agurk, endeman bønner, cherrytomater og pinjekerner
• Cremet blomkålssalat med radiser, rødløg, cherrytomater og snack-peber

Tilvalg til hovedret
• Brød og smør. Pr. person kr. 10,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
185,00